+34 609 803 081  |  bonjour@noiretblanctruffes.com

Fórmula Noir et Blanc®

NOIR&BLANC_BELLESA

Cosmètica gourmet

La fórmula Noir et Blanc® introdueix, de manera natural, la tòfona negra (tuber melanosporum) al món de la bellesa. I és que, a banda del seu gran valor gastronòmic, la tòfona té propietats beneficioses en cosmètica.

La tòfona té un efecte tensor, regenerador, antioxidant i hidratant. Sense oblidar que té propietats afrodisíaques. I és per tots aquests motius que Noir et Blanc® ha creat Beauté, una línia específica de cosmètica gourmet.

La crema hidratant i nutritiva facial amb tòfona negra, el gel exfoliant amb tòfona negra, el gel de bany de tòfona negra, l’emulsió corporal amb tòfona negra, el xampú amb tòfona negra i els tractaments de tofonateràpia –facial i corporal- integren la línia Beauté de Noir et Blanc®. Set fórmules elaborades de forma minuciosa per ressaltar les qualitats extraordinàries d’aquest fong tan preuat.

La tòfona posseeix un efecte regenerador de col·lagen i proteïnes i n’estimula la seva producció natural. Ajuda a mantenir la pell més elàstica i jove, és rica en vitamines del grup B, posseeix un poder antioxidant i és capaç de bloquejar la producció de melanina de la pell. Entre les seves particularitats més valorades, destaca el fet que conté una mescla d’aminoàcids que ajuda a combatre els senyals de les expressions facials i de l’embelliment.

La tòfona té un efecte tensor natural que la fan única. A més, té una gran quantitat de minerals -ferro, potassi, fòsfor, seleni, calci, magnesi i sofre- i ajuda a mantenir la hidratació de la pell gràcies als polisacàrids que conté.

Noir et Blanc® és terra, és equilibri, és textura i és transformació. Noir et Blanc® és el poder de la tòfona.

Beauté de
Noir et Blanc®

Crema facial hidratant i nutritiva unisex amb extracte de tòfona negra (tuber melanosporum)

Gel exfoliant unisex amb extracte de tòfona negra (tuber melanosporum)

Gel de bany unisex amb extracte de tòfona negra (tuber melanosporum)

Emulsió corporal unisex amb extracte de tòfona negra (tuber melanosporum)

Xampú unisex amb extracte de tòfona negra (tuber melanosporum)

Tractament facial hidratant, nutritiu, relaxant i sensorial amb tòfona negra (tuber melanosporum)

Tractament corporal hidratant, nutritiu, relaxant i sensorial amb tòfona negra (tuber melanosporum)

Actualitzant…
  • No hi ha productes a la cistella.