+34 609 803 081  |  bonjour@noiretblanctruffes.com

Enrialla’t

NOIR&BLANC_ENRIALLAT

Compartir felicitat, propòsit Noir et Blanc®

Noir et Blanc® parla de gastronomia i de bellesa, però també de família, amor i compromís. És de la unió d’aquests conceptes que neix el nostre propòsit, compartir felicitat, i el nostre projecte solidari, Enrialla’t. A Noir et Blanc® sabem i som conscients que la nostra aportació només pot ser modesta, però no per això deixarem de fer el possible per compartir felicitat. És la nostra aportació. És el nostre gran propòsit.

Rire, trenta caramels artesanals de mel i tòfona negra

Primer producte Enrialla’t Noir et Blanc®

Rire és el primer producte solidari de Noir et Blanc®. Rire són trenta caramels, elaborats de forma artesanal amb mel i tòfona negra (tuber melanosporum). Cada caramel Rire de Noir et Blanc® fusiona la intensitat de la tòfona negra (tuber melanosporum) de recol·lecció pròpia amb la dolçor natural de la mel per compartir felicitat. Rire són trenta caramels de mel i tòfona negra (tuber melanosporum) que tenen el propòsit de compartir rialles. Rire és benestar, és bosc, és natura i és solidaritat.

Rialles per al SJD Pediatric Cancer Center Barcelona

Propòsit Noir et Blanc® 2019

L’objectiu de Rire és recollir fons per al Sant Joan de Déu (SJD) Pediatric Cancer Center Barcelona. Els beneficis obtinguts, a través de la venda de cada pot Rire (2€/pot), es destinaran de forma íntegra al Sant Joan de Déu (SJD) Pediatric Cancer Center Barcelona. Aquest centre, que l’Hospital Sant Joan de Déu ja ha començat ha crear, es preveu que sigui el centre oncològic infantil més gran d’Europa, amb una capacitat per atendre a 400 nous pacients cada any. Tal com s’indica des del mateix Hospital, el centre permetrà incrementar la capacitat de curació del càncer infantil i amb menys seqüeles, aconseguir nous tractaments per als que actualment són incurables, oferir una atenció integral i personalitzada i fer un centre obert els infants d’altres països que no poden tractar-se per motius econòmics. A Noir et Blanc® ens hem proposat sumar tantes rialles com ens sigui possible.

Rire, rialles per compartir

T’enrialles amb nosaltres?

Rire són rialles voladores, rialles bondadoses, rialles amigues, rialles en família, rialles enganxoses, rialles saltarines, rialles còmplices, rialles dolces, rialles tendres, rialles sorprenents, rialles per compartir. Rire són les teves rialles. T’enrialles amb nosaltres?

Pots fer la teva comanda i sumar-te al nostre propòsit des d’aquí!

Actualitzant…
  • No hi ha productes a la cistella.