+34 609 803 081  |  bonjour@noiretblanctruffes.com

Gastronomia Noir et Blanc®

NOIR&BLANC_GASTRONOMIA_2019

Amb gust de tòfona

La tòfona és un fruit que ens dóna la terra i té un caràcter transformador, únic i particular. La seva aroma, la seva textura, la seva forma, el seu color i el seu gust la converteixen en un fruit excepcional de gran valor gastronòmic.

A Noir et Blanc®, la tòfona ens apassiona. Som especialistes en tòfona i un dels nostres objectius és donar-la a conèixer i acompanyar els comensals en el seu procés de descoberta d’aquest fong tan preuat en l’àmbit gastronòmic.

La tòfona és present en els productes Noir et Blanc®, però també ha deixat la seva empremta en el caràcter de la marca. Els productes gastronòmics Noir et Blanc® es caracteritzen per la proximitat, la qualitat, la natura i el respecte per l’origen i el territori.

Noir et Blanc® produeix tòfona fresca -negra (tuber melanosporum) i blanca (tuber aestivum)- i elabora i comercialitza productes gastronòmics amb tòfona de recol·lecció pròpia. També elabora i selecciona productes que, com la tòfona, destaquen pel seu caràcter gourmet. Saison, Éternité, Douceur i Sélection són Gastronomia Noir et Blanc®

Noir et Blanc® és terra, és equilibri, és textura i és transformació. Noir et Blanc® és el poder de la tòfona.

Caràcter gourmet

Saison. Tòfona fresca, negra (tuber melanosporum) i blanca (tuber aestivum), de recol·lecció pròpia. Proximitat, qualitat i respecte per l’origen i el territori.

NOIR&BLANC_SAISON_LOGO
NOIR&BLANC_ETERNITE_GASTRONOMIA

Douceur. Línia de melmelades extra elaborades per Noir et Blanc® amb tòfona negra (tuber melanosporum) o blanca (tuber aestivum) de recol·lecció pròpia.

NOIR&BLANC_DOUCEUR_LOGO
NOIR&BLANC_SELECTION_GASTRONOMIA_
NOIR&BLANC_SAISON_GASTRONOMIA

Éternité. Línia de productes elaborats artesanalment per Noir et Blanc® amb tòfona negra (tuber melanosporum) o blanca (tuber aestivum) de recol·lecció pròpia.

NOIR&BLANC_ETERNITE_LOGO
NOIR&BLANC_DOUCEUR_GASTRONOMIA

Sélection. Línia de productes gourmet, sense tòfona, elaborats per Noir et Blanc® o seleccionats per la marca pel seu gust exquisit.

NOIR&BLANC_SELECTION_LOGO
Actualitzant…
  • No hi ha productes a la cistella.
Ports gratuïts per la compra de tòfona fresca!
Introdueix el codi TRUFA al finalitzar la teva compra
Ports gratuïts per la compra de tòfona fresca!
Introdueix el codi TRUFA al finalitzar la teva compra