+34 609 803 081  |  bonjour@noiretblanctruffes.com

Gastronomia Noir et Blanc®

NOIR&BLANC_GASTRONOMIA_2019

Amb gust de tòfona

La tòfona és un fruit que ens dóna la terra i té un caràcter transformador, únic i particular. La seva aroma, la seva textura, la seva forma, el seu color i el seu gust la converteixen en un fruit excepcional de gran valor gastronòmic.

A Noir et Blanc®, la tòfona ens apassiona. Som especialistes en tòfona i un dels nostres objectius és donar-la a conèixer i acompanyar els comensals en el seu procés de descoberta d’aquest fong tan preuat en l’àmbit gastronòmic.

La tòfona és present en els productes Noir et Blanc®, però també ha deixat la seva empremta en el caràcter de la marca. Els productes gastronòmics Noir et Blanc® es caracteritzen per la proximitat, la qualitat, la natura i el respecte per l’origen i el territori.

Noir et Blanc® produeix tòfona fresca -negra (tuber melanosporum) i blanca (tuber aestivum)- i elabora i comercialitza productes gastronòmics amb tòfona de recol·lecció pròpia. També elabora i selecciona productes que, com la tòfona, destaquen pel seu caràcter gourmet. Saison, Éternité, Douceur i Sélection són Gastronomia Noir et Blanc®

Noir et Blanc® és terra, és equilibri, és textura i és transformació. Noir et Blanc® és el poder de la tòfona.

Caràcter gourmet

Saison. Tòfona fresca, negra (tuber melanosporum) i blanca (tuber aestivum), de recol·lecció pròpia. Proximitat, qualitat i respecte per l’origen i el territori.

NOIR&BLANC_SAISON_LOGO
NOIR&BLANC_ETERNITE_GASTRONOMIA

Douceur. Línia de melmelades extra elaborades per Noir et Blanc® amb tòfona negra (tuber melanosporum) o blanca (tuber aestivum) de recol·lecció pròpia.

NOIR&BLANC_DOUCEUR_LOGO
NOIR&BLANC_SELECTION_GASTRONOMIA_
NOIR&BLANC_SAISON_GASTRONOMIA

Éternité. Línia de productes elaborats artesanalment per Noir et Blanc® amb tòfona negra (tuber melanosporum) o blanca (tuber aestivum) de recol·lecció pròpia.

NOIR&BLANC_ETERNITE_LOGO
NOIR&BLANC_DOUCEUR_GASTRONOMIA

Sélection. Línia de productes gourmet, sense tòfona, elaborats per Noir et Blanc® o seleccionats per la marca pel seu gust exquisit.

NOIR&BLANC_SELECTION_LOGO
Actualitzant…
  • No hi ha productes a la cistella.