+34 609 803 081  |  bonjour@noiretblanctruffes.com

Origen tofonaire

NOIR&BLANC_ORIGEN_2019

La marca

Noir et Blanc® neix a foc lent al municipi de Prats de Lluçanès de la mà de Clara Busoms acompanyada de la seva família tofonaire. I és que, anys després d’endinsar-se pels boscos de Prats de Lluçanès acompanyada de la complicitat del seu pare i de la d’en Toni, quan només era una nena, i de descobrir els secrets de la tòfona amb seva parella, en Josep M., en la seva etapa més adulta, Clara Busoms crea Noir et Blanc® l’any 2018.

Noir et Blanc® és passió i és dedicació. És estiu i és hivern. És negre i és blanc. És respecte a la natura i és amor a la família. És la dualitat de la Clara i d’en Josep M. Noir et Blanc® és sinceritat, saviesa, coneixement i respecte pel bosc i per la professió. Els tofonaires, els de debò, estimen la tòfona i una de les seves màximes és respectar els cicles de la natura.

D’aquí que la Clara i la seva família creen Noir et Blanc®. Una empresa amb i sobre la tòfona destinada a apropar la tòfona a diferents públics a través de la producció de tòfona fresca i de l’elaboració i comercialització de productes de gastronomia i bellesa amb tòfona de recol·lecció pròpia. Coneixedors de la tòfona i del món tofonaire, Noir et Blanc® obre i tanca el cercle: produeix, recol·lecta i distribueix tòfona.

La tòfona és el fil conductor de Noir et Blanc®. Una història que parla de gastronomia i de bellesa, però també de família, amor i compromís. L’objectiu de la seva fundadora és esdevenir un referent en el món de la tòfona amb transparència, compromís i fidelitat a la tòfona i a la família tofonaire.

Noir et Blanc® és terra, és equilibri, és textura i és transformació. Noir et Blanc® és el poder de la tòfona.

Contacteu amb nosaltres

Noir et Blanc®
C/ Sant Pere, 8
08513 Prats de Lluçanès (Barcelona)

+34 609 803 081
bonjour@noiretblanctruffes.com

Actualitzant…
  • No hi ha productes a la cistella.
Ports gratuïts per la compra de tòfona fresca!
Introdueix el codi TRUFA al finalitzar la teva compra
Ports gratuïts per la compra de tòfona fresca!
Introdueix el codi TRUFA al finalitzar la teva compra