+34 609 803 081  |  bonjour@noiretblanctruffes.com

Origen tofonaire

NOIR&BLANC_ORIGEN_2019

La marca

Noir et Blanc® neix a foc lent al municipi de Prats de Lluçanès de la mà de Clara Busoms acompanyada de la seva família tofonaire. I és que, anys després d’endinsar-se pels boscos de Prats de Lluçanès acompanyada de la complicitat del seu pare i de la d’en Toni, quan només era una nena, i de descobrir els secrets de la tòfona amb seva parella, en Josep M., en la seva etapa més adulta, Clara Busoms crea Noir et Blanc® l’any 2018.

Noir et Blanc® és passió i és dedicació. És estiu i és hivern. És negre i és blanc. És respecte a la natura i és amor a la família. És la dualitat de la Clara i d’en Josep M. Noir et Blanc® és sinceritat, saviesa, coneixement i respecte pel bosc i per la professió. Els tofonaires, els de debò, estimen la tòfona i una de les seves màximes és respectar els cicles de la natura.

D’aquí que la Clara i la seva família creen Noir et Blanc®. Una empresa amb i sobre la tòfona destinada a apropar la tòfona a diferents públics a través de la producció de tòfona fresca i de l’elaboració i comercialització de productes de gastronomia i bellesa amb tòfona de recol·lecció pròpia. Coneixedors de la tòfona i del món tofonaire, Noir et Blanc® obre i tanca el cercle: produeix, recol·lecta i distribueix tòfona.

La tòfona és el fil conductor de Noir et Blanc®. Una història que parla de gastronomia i de bellesa, però també de família, amor i compromís. L’objectiu de la seva fundadora és esdevenir un referent en el món de la tòfona amb transparència, compromís i fidelitat a la tòfona i a la família tofonaire.

Noir et Blanc® és terra, és equilibri, és textura i és transformació. Noir et Blanc® és el poder de la tòfona.

Contacteu amb nosaltres

Noir et Blanc®
C/ Sant Pere, 8
08513 Prats de Lluçanès (Barcelona)

+34 609 803 081
bonjour@noiretblanctruffes.com

Actualitzant…
  • No hi ha productes a la cistella.