Si tens algun dubte sobre el procés d’enviament i entrega que seguim a Noir et Blanc®, ets al lloc adequat. Intentarem donar resposta a algunes de les qüestions més freqüents sobre l’enviament i l’entrega. De tota manera, si tens algun altre dubte o alguna altra qüestió, no dubtis a contactar amb nosaltres a través del correu electrònic bonjour@noiretblanctruffes.com. I et respondrem el més aviat possible!

Com sabré que la meva comanda ja està en camí?

T’informarem. Tan aviat com la teva comanda s’entregui al missatger, t’enviarem un correu electrònic informant-te que la comanda ja s’ha processat.

Quan el paquet que conté la teva comanda hagi arribat a les instal·lacions centrals de l’empresa missatgera, aquesta t’enviarà un missatge SMS a través del qual t’informarà del dia i l’hora d’entrega del paquet. Si aquesta et proposa un dia i una hora que no et va bé, podràs sol·licitar canviar el dia i l’hora de l’entrega.

I, si ets dels que t’agrada fer el seguiment de l’enviament i conèixer el seu estat, només cal que ens truquis al +34 609 80 30 81, de dilluns a divendres, de 9h del matí a 18h de la tarda, o bé que ens enviïs un correu electrònic a bonjour@noiretblanctruffes.com.

Quan m’arribarà la meva comanda?

Tenim clar que una vegada has fet la teva comanda t’agradaria tenir-la a casa amb la màxima rapidesa. I treballem perquè t’arribi el més aviat possible. En el nostre cas, el termini de lliurament pot oscil·lar entre 24, 36 i 48 hores, en funció del dia de la setmana i l’hora del dia que formalitzis la teva comanda.

  • Entrega en 24 hores

Comandes realitzades de dilluns a dijous abans de les 12h del matí.
Es preparen el mateix dia que es formalitza i s’entreguen al destinatari en un termini màxim de 24 hores. 

  • Entrega en 36 hores

Comandes realitzades de dilluns a dimecres més tard de les 12h del migdia.
Es preparen l’endemà que es formalitza i, per tant, s’entreguen al destinatari en un termini màxim de 36 hores. 

  • Entrega en 48 hores

Comandes realitzades entre dijous a partir de les 12h del migdia i diumenge a les 24h.
Es preparen el dilluns de la setmana següent a la formalització de la comanda i s’entreguen al destinatari al llarg del dimarts.

Has de saber que tenim una norma interna. I és que les comandes no poden superar les 24h a mans del transportista. Així podem garantir que la tòfona i els diferents productes gastronòmics Noir et Blanc® t’arribin amb la qualitat que surten de les nostres instal·lacions.

Si tens més dubtes o consultes, només cal que et posis en contacte amb nosaltres a través del telèfon +34 609 80 30 81, de dilluns a divendres, de 9h del matí a 18 h de la tarda, o bé del correu electrònic bonjour@noiretblanctruffes.com.

Es fan entregues el cap de setmana?

Tens una urgència i és cap de setmana? Contacta amb nosaltres. En aquests moments, no tenim servei d’entregues durant el cap de setmana. Tot i així, si necessites que t’entreguem una comanda un dissabte, posa’t en contacte amb nosaltres a través del telèfon +34 609 80 30 81, o bé del correu electrònic bonjour@noiretblanctruffes.com i, en la mesura del possible, intentarem oferir-te aquest servei.

Què passa si no hi ha ningú al lloc d’entrega quan arribi el servei de missatger amb la comanda?

Recorda que el servei de transport t’haurà enviat un missatge de text el dia abans de la data de lliurament informant-te de l’hora, aproximada, d’entrega de la teva comanda. Si la franja horària no et va bé, podràs demanar un canvi per tal de garantir que puguis ser al lloc de l’entrega en el moment de l’arribada de la teva comanda.

A banda, s’aconsella que, en el moment de fer la comanda, a l’apartat de comentaris, deixis una adreça alternativa de recollida que sigui de la teva confiança -veí o veïna, servei de porteria, botiga propera al teu domicili-. És important poder realitzar l’entrega en el període establert per rebre la tòfona en el seu millor estat.

Tot i així, si tens alguna incidència durant l’entrega, pots posar-te en contacte amb nosaltres trucant-nos al telèfon +34 609 80 30 81, de dilluns a divendres, de 9h a 18h, o enviant-nos un correu electrònic a bonjour@noiretblanctruffes.com

Què passa si tinc algun problema amb la meva comanda?

Fes-nos-ho saber. Si has tingut alguna incidència amb la teva comanda, posa’t en contacte amb nosaltres tant aviat com et sigui possible. Volem ser els primers en saber-ho. Pots trucar-nos al +34 609 80 30 81, de dilluns a divendres, de 9h a 18h o enviar-nos un correu electrònic a bonjour@noiretblanctruffes.com. I a partir d’aquí buscarem una solució a la incidència que hagis tingut. Volem que estiguis satisfet.