Experiències
Noir et Blanc®

Viure experiències al teu costat

Amb l’objectiu de compartir els secrets, els coneixements i d’acostar-nos a tots aquells que sentiu passió
i curiositat per conèixer tot el que envolta el món de la tòfona, a Noir et Blanc® hem creat un
conjunt d’experiències amb un denominador comú: donar a conèixer la tòfona i apropar-nos a tu.

Experiència

Familiar

Noir et Blanc® us proposa, a tu i a la teva família o grup d’amics, conèixer la tòfona en una de les plantacions que tenim ubicada a Santa Eulàlia de Puig-oriol.
Sou una família, un grup d’amics o una parella amb ganes d’estar en contacte amb la natura, els animals i de conèixer més de prop la tòfona? L’activitat Experiència Familiar és per a vosaltres!
Una activitat d’una hora i mitja aproximadament, on us ensenyarem com treballen els nostres gossos i on collirem tòfona fresca de temporada.
Donarem resposta a les inquietuds i dubtes que tingueu en relació amb la tòfona estant en contacte amb la natura i seguint totes les recomanacions sanitàries vigents.

PREU

15€ adults – 5€ nens

PLACES

Mínim 4 persones

ESPAI

Activitat a l’aire lliure

DURADA

1 hora i mitja

LLOC

Santa Eulàlia de Puig-oriol

CALENDARI

Obert a partir del
14 de gener del 2024

Experiència

Gourmet

Noir et Blanc® us proposa, a tu i a la teva família o grup d’amics, conèixeri degustar la tòfona en una de les plantacions que tenim ubicada a Santa Eulàlia de Puig-oriol.

Valores el producte de proximitat? T’agrada saber què menges i conèixer l’origen dels elaborats? Et consideres un amant de la gastronomia? Si has respost que sí a alguna d’aquestes preguntes l’Experiència Gourmet és per a tu!

Una activitat en grup (màxim 6 persones), on no només ens endinsarem a la recerca de la tòfona de temporada, sinó que degustarem i entendrem un dels grans poders que té, la potenciació. Donarem resposta a les inquietuds i dubtes que tingueu en relació amb la tòfona, estant en contacte amb la natura i seguint totes les recomanacions sanitàries vigents.

PREU

35€

PLACES

Mínim 4 persones

ESPAI

Activitat a l’aire lliure

DURADA

1 hora i mitja

LLOC

Santa Eulàlia de Puig-oriol

CALENDARI

Obert a partir del
14 de gener del 2024