Noir et Blanc®

Especial Observatorium Gastronòmic

Aquest setembre la ciutat de Vic acollirà l’Observatorium Gastronòmic. Es tracta d’un nova fira-mercat de caràcter gastronòmic, que tindrà lloc els dies 30 de setembre i 1 d’octubre al Recinte Firal El Sucre, i els productes Noir et Blanc® no hi podien faltar.

Ens trobareu amb un estand propi a la zona de Market de l’Observatorium. Allà podreu saber una mica més sobre nosaltres i podreu conèixer de primera mà els nostres productes de gastronomia i de bellesa.

Tal es detalla des de l’organització, el Gremi d’Hostaleria d’Osona celebra aquesta 1a edició de l’Observatorium Gastronòmic amb la finalitat d’impulsar i de promocionar el sector hostaler i donar a conèixer els productes i serveis que ofereix la comarca d’Osona.

I per celebrar aquesta 1a edició de l’Observatorium a Noir et Blanc® hem preparat un especial Observatorium que serà vigent a la nostra botiga on-line des del dia 24 de setembre fins el dia 2 d’octubre i que consistirà en una combinació de tres productes Noir et Blanc® -ceba caramel·litzada amb tòfona negra, crema de formatge amb tòfona negra i melmelada de pera amb tòfona negra- a un preu especial de 26€. Només caldrà indicar el codi OBSERVATORIUM!

Bon Observatorium!