Bellesa

La tardor, temps per a cuidar-nos

L’octubre ens porta la tardor, una estació en què el nostre cos experimenta canvis. Hi ha qui pateix una caiguda dels cabells, d’altres que, en canvi, noten que la pell se’ls resseca o fins i tot els canvia.

És un bon moment per a cuidar-nos i preparar el nostre cos per a l’hivern.

La tardor també ens porta la tòfona negra i a Noir et Blanc® creiem amb la tòfona i en allò que la Natura ens dona. I si aquesta època de l’any ens comença a donar aquest fruit perquè no utilitzar-lo per nodrir la nostre pell?

I és que els beneficis de la tòfona negra juntament amb els beneficis de l’Aloe Vera fan que l’exfoliant de la línia Beauté de Noir et Blanc® sigui un indispensable en la cura de la pell durant tot l’any, però especialment durant la tardor i l’hivern.

Un exfoliant delicat apte per al cos i per a la cara i per a tot tipus de pells, en el qual els pinyols d’oliva esmicolats d’una manera minuciosa provoquen una sensació de neteja suau i agradable. Sense vermellors ni rascats agressius.

El gel exfoliant unisex Noir et Blanc® aporta vitamines B2 i B3 que ajuden a la renovació de teixits, estimula les propietats antioxidants de la vitamina E i ajuda a la síntesis de proteïnes.

La línia Beauté de Noir et Blanc® està lliure de silicones i parabens i no testem amb animals per així contribuir a cuidar i respectar la natura i la vostra pell.

Bona tardor!