Noir et Blanc®

Merci per aquest tercer any Noir et Blanc®

En sumem un més, i ja en van tres!!

I es que els anys passen volant, i aquest 2021 Noir et Blanc® fa tres anys.

Com ja sabeu Noir et Blanc® és una família tofonaire, que viu per i de la tòfona. La nostra vida gira al voltant de la tòfona, sobretot de la tòfona negra.

La cultivem en plantacions pròpies ubicades tant a Catalunya com a Aragó (Teruel), la recol·lectem també de forma silvestre, la seleccionem, netegem i posteriorment l’enviem on se’ns demana tot això de manera totalment artesanal i manual.

Però res de tot això, tindria sentit sense vosaltres. Sense els que ens brindeu confiança tant en nosaltres com en els nostres productes. Els que aposteu per la compra directe al productor sense intermediaris. Pel producte de qualitat i en molts casos de proximitat.

Sense vosaltres, els projectes com el nostre deixarien d’existir i per això, més que mai, us volem agrair aquesta confiança i us hem preparat dues promocions especials que duraran fins a finals de maig.

Us animem a continuar gaudint i coneixent de la nostra mà aquest món que per a nosaltres, és tant i tant apassionant. I que us convertiu en un membre més de la nostra família tofonaire!

Merci!