Gastronomia, Noir et Blanc®

Sense tòfona, però exquisit.

Sélection,  la línia de productes gourmet sense tòfona de Noir et Blanc®. Una línia delicada i exclusiva,  una combinació i equilibri d’ingredients que no deixa indiferent a qui els degusta.

Un dels productes que més agrada als nostres clients de la línia Sélection de Noir et Blanc® és la melmelada extra de maduixa i xocolata. Aquest estiu ha estat un èxit en vendes i solament ens en queda una unitat en estoc.

És per aquest motiu, que aquest mes de setembre, sortegem una melmelada extra de maduixa i xocolata Noir et Blanc®.

La participació al sorteig és oberta a totes aquelles persones que ens segueixin al nostre perfil d’Instagram @noiretblanctruffes; facin un like a la publicació del sorteig d’una melmelada extra de maduixa i xocolata Noir et Blanc® publicada el 8 de setembre de 2018 al nostre perfil d’Instagram (@noiretblanctruffes); i mencionin a dues persones als comentaris.

El premi consisteix en una melmelada extra de maduixa i xocolata! Per a més informació i detalls podeu consultar les bases del concurs aquí .

Aquesta melmelada tornarà a estar disponible quan torni a ser temporada de maduixes. Només així, podem garantir que la melmelada sigui de la qualitat que a Noir et Blanc® ens agrada.

Voleu la última unitat?