Noir et Blanc®

Slow Food

A Noir et Blanc® estem convençuts d’allò que fem. I, sempre que podem i en tenim oportunitat, expliquem qui som, què fem i com ho fem. I aquesta setmana hem tingut l’ocasió de compartir una estona amb una trentena de restauradors de l’Associació eco-gastronòmica sense ànim de lucre Slow Food

La trobada va tenir lloc aquest dilluns 17 d’octubre al Celler Vinyas d’Empremta de Navàs. El restaurador Marcel Cardona, propietari de l’hostal Cal Fuster i membre de l’associació, va ser l’amfitrió de la vetllada. Una trobada molt acollidora en què Noir et Blanc® va poder conèixer una mica més l’associació i els assistents van poder descobrir i tastar alguns dels productes Noir et Blanc®.

Els restauradors van poder tastar la ceba caramel·litzada amb tòfona negra Etérnité de Noir et Blanc® i les melmelades de tomàquet, pebrot i pera amb tòfona negra Douceur de Noir et Blanc®.  Tots els productes elaborats de forma artesanal i sense aromes ni conservants artificials.

L’Associació eco-gastronòmica sense ànim de lucre Slow Food va fundar-se a Itàlia l’any 1989 i, actualment, es troba present en més de 122 països diferents. Tal com hem pogut conèixer, els seus valors són treballar amb aliments bons, nets i justos. Treballen amb pagesos i productors propers i ecològics. Eviten l’ús de transgènics i utilitzen sempre productes de temporada. A Noir et Blanc® compartim la filosofia que defensa l’entitat. Som recol·lectors, productors i distribuïdors. D’aquí que estem contents d’haver-hi participat i haver pogut inaugurar la setmana amb Slow Food.

Fins la propera!