Gastronomia, Noir et Blanc®

Una línia eterna per degustar la tòfona

Quan la Clara Busoms, creadora de Noir et Blanc®, va decidir crear una línia de productes en conserva, va pensar que aquesta línia havia de reunir tres requisits imprescindibles.

El primer requisit era que Noir et Blanc® havia d’elaborar productes amb tòfona. I és per aquest motiu que Noir et Blanc® no utilitza aromes.

El segon requisit era el caràcter divulgador. Noir et Blanc® havia de ser una línia que servís per aprendre a degustar la tòfona. A través de la línia de conserva Noir et Blanc® les persones que mai havien provat una tòfona podrien educar el seu paladar en el procés de degustació de la tòfona.

El tercer requisit era que fos una línia intemporal i continuada en el temps. La línia de conserves Noir et Blanc® no podia estar limitada a l’època de comercialització de la tòfona fresca. D’aquest segon requisit és d’on sorgeix el nom Éternité.

Éternité és la suma de l’essència Noir et Blanc®, la tòfona, el seu caràcter divulgador i la seva voluntat intemporal. I entre les seves propostes n’hi ha de tan gustoses com la crema de formatge fumada, la crema de formatge sense fumar, el micuit de foie gras, la ceba caramel·litzada, el vinagre de Mòdena, la flor de sal, la mel i l’oli d’oliva verge extra. Tot elaborat amb tòfona negra (tuber melanosporum). Vuit productes exquisits que no deixen indiferent a qui els prova.

Real, divulgadora i intemporal!