Noir et Blanc®

Agenda Nadalenca

Tenim una agenda nadalenca ben intensa! Com sempre ens trobareu a la botiga de la Plaça Major de Vic, però aquest novembre i desembre també participarem en diverses fires!

Mireu on serem! Ens vindreu a fer una visita? 🙂

26 nov: Abadal Christmas Market & Wine Experience  (+info).

El Celler Abadal (Sta. Maria d’Horta d’Avinyó, Bages) es converteix en un mercat gastronòmic i de Nadal amb tastos i maridatges, una zona de degustació i música en directe. Compta amb un intens programa d’activitats on nosaltres també participem. Oferirem un tast de tòfona i vi, un joc d’intensitats, sabors i aromes. Serà a les 7 de la tarda. Cal prèvia inscripció. Us hi esperem!


17-18 des: 15a Fira de la Tòfona de Centelles (+info). Centelles es converteix durant tot el cap de setmana en capital de la tòfona. La fira compta amb un mercat de tòfona, concurs de gossos tofonaires, tallers i demostracions de cuina i un concurs de cuina amb tòfona, entre altres activitats. Nosaltres hi serem amb parada i també amb la foodtruck de La Tofoneta.


17-18 des: 15è Festivalet, Fabra & Coats, Barcelona (+info). Aquesta mostra d’artesania i disseny independent arriba ja la 15a edició. Tindrà lloc a l’antiga fàbrica tèxtil de Fabra i Coats al barri de Sant Andreu de Barcelona, un espai històric de la ciutat. Hi haurà també una zona exterior de gastronomia amb menjar local i casolà. Us animem a venir-hi perquè segur que us agradarà molt!

HORARIS DE LA BOTIGA PER NADAL

I preneu nota de l’horari especial de Nadal de la botiga! A partir de l’1 de desembre obrirem de dilluns a dissabte de 9:30 a 13:00 i de 16:00 a 19:00. I el diumenge 11 tindrem obert! I farem cafès amb tòfona i cafè amb llet per emportar! Aquestes setmanes seran un no parar, però ens en morim de ganes!