Noir et Blanc®

Esclat de primavera

Passejar pel bosc forma part del nostre dia a dia. I no podem evitar observar amb atenció els canvis que la natura fa en cada estació de l’any.

Ara, a la primavera, si el temps ens hi acompanya el bosc està en el seu màxim esplendor. Els colors són vius i variats, i està ple de llum i de vida. Els roures tornen a tenir fulla, una fulla que a Noir et Blanc® ens encanta. La fulla de roure és tendra i d’un verd intens i delicat. Les alzines tenen dos colors, el verd fosc de la fulla vella i el verd clar de la fulla nova que comença a brotar. I al costat de les incipients fulles de roure, observem arbustos d’una gran atractiu com són les argelagues. Florides i grogues destaquen quan es troben en el seu millor moment.

La primavera té això. En aquells llocs on sembla no haver-hi vida a l’hivern, ara està ple del color de les flors silvestres que esperaven el seu torn.

Els animals que, s’han passat l’hivern amagats, surten i comencen a deixar-se veure. Alguns, ja s’han aparellat i ara neixen les seves cries, d’altres, com les formigues comencen a treballar de valent.

Per nosaltres, la primavera és vida!