Noir et Blanc®

Hem obert un canal a YouTube!

Fins ara hem anat penjant algun vídeo a Instagram, però ara fem un pas més! Hem obert un canal a YouTube! Perquè volem fer-vos arribar molts més continguts! Sempre pensant en coses que us puguin ser interessants i útils, i així tenim un espai on ens quedarà tot el material audiovisual recollit i ordenat! I què hi podreu trobar? Doncs una mica de tot… Però especialment receptes i el que en direm tips tofonaires.

De receptes ja n’heu anat veient algunes, però n’anireu veient més. Perquè volem donar-vos moltes idees de plats amb tòfona fresca i també amb tota la gamma de productes tofonats que tenim! Plats pel dia a dia i també per a ocasions especials. I no patiu, que seran receptes fàcils, que podreu fer a casa, sense complicacions, però que us faran quedar com uns reis!

I a més de receptes, també hi trobareu un apartat que en direm tips tofonaires. Seran un recull de vídeos amb informació pràctica. Per exemple, us explicarem com guardar la tòfona fresca, com diferenciar un producte amb aromes o amb tòfona natural, quines varietats de tòfona existeixen i com es pot congelar la tòfona… Què us sembla? Serà útil, oi? I si teniu dubtes o preguntes, ens els feu arribar! Que ens encanta poder-vos donar solucions i explicar tots els secrets tofonaires!

Link: https://www.youtube.com/channel/UCGaheqlmUEE383DsmT1jJTA