Noir et Blanc®

La Tofoneria celebra el segon aniversari!

Aquest mes de setembre estem d’aniversari! La nostra botiga de la Plaça Major de Vic celebra el segon any de vida! I a partir d’ara, ja no en direm la botiga… En direm LA TOFONERIA! Perquè, en definitiva, la botiga és això, una tofoneria on trobar tòfona i productes tofonats!

Estem molt contents! I molt feliços de poder celebrar els dos anys de vida d’aquest espai que és casa nostra però també, i sobretot, casa vostra! Cada dia estem més convençuts de l’aposta que vam fer per esdevenir el primer comerç de tot Catalunya especialitzat en tòfona fresca i la seva venda al detall. La Tofoneria és un espai de venda i de trobada amb tots vosaltres! Un lloc on passar a veure què tenim, a tastar cosetes, a demanar informació, consells tofonaires… I ens encanta! Sense vosaltres no seríem on som! Així que aquest aniversari també és vostre!

Nosaltres estem tan il·lusionats amb el projecte com el primer dia! Així que, no patiu, que continuarem treballant dia rere dia per oferir-vos les millors tòfones fresques, buscant i creant nous productes, explicant-vos el que convingui i aconsellant-vos tan bé com sabem sobre tot allò que envolta aquest producte que ens té enamorats, la tòfona!

I un aniversari s’ha de celebrar, oi? Doncs per totes les compres fetes a la botiga física, entre el 16 de setembre i el 16 d’octubre, sortejarem un lot de productes de La Tofoneria! Ens fareu una visita?