Gastronomia

Inaugurem Mariage, una trobada deliciosa

Aquest mes de maig iniciem Mariage. Es tracta d’una trobada deliciosa que consisteixen en un tast combinat de productes de la marca Noir et Blanc® amb productes gourmet seleccionats.

La primera trobada deliciosa tindrà forma de tast/sopar i combinarà una acurada selecció vinícola de Vins Cal Siller amb una sèrie de propostes gourmet de Noir et Blanc®. I és que, com no podia ser d’una altra manera, volíem inaugurar Mariage a Prats de Lluçanès fusionant Noir et Blanc® i els Tastos Bestials organitzats per Vins Cal Siller.

Aquest primer Mariage serà divendres 18 de maig a les instal·lacions de Cal Siller a les 20h. I només us podem avançar que en David Gomis, propietari de Vins Cal Siller, i Clara Busoms, propietària de Noir et Blanc®, seran els encarregats de guiar-nos per aquest tast ple de cullerades d’autenticitat que té com a objectiu no deixar indiferent a ningú.

El tast/sopar està pensat per a un grup limitat i té un preu de 32€ per persona. Per a més informació o formalitzar la reserva només cal que contacteu amb nosaltres a través del telèfon 609 803 081 o bé a través del correu electrònic bonjour@noiretblanctruffes.com

Esperem que us agradi!