Bellesa

Mère, un mes dedicat a les mares

Amb l’entrada del mes de maig arriba el dia de la mare. Una festivitat que, al territori català i espanyol, se celebra el primer diumenge de maig des de l’any 1965 (abans es commemorava el 8 de desembre). Ara bé, el dia de la mare no es commemora el mateix dia a tots els països. I és amb aquesta idea d’estendre la celebració i homenatjar l’amor incondicional de les mares que a Noir et Blanc hi dediquem tot el mes de maig.

Per fer-ho visible, hem creat Mère. Es tracta d’una combinació de productes de la línia Beauté que consisteix en un gel exfoliant i una emulsió corporal amb tòfona (tuber melanosporum). I és que Noir et Blanc ens caracteritzem per incorporar la tòfona i les seves propietats en tots els nostres productes.

A Noir et Blanc ens apassiona la tòfona. La coneixem i l’elaborem. La tòfona és la nostra gran protagonista. Ens encanta degustar-la, però també sentir-la en contacte amb la pell. El gel exfoliant Beauté, elaborat a base d’extracte de tòfona negra i Aloe Vera, aporta vitamines B2 i B3, ajuda a la renovació dels teixits, estimula les propietats antioxidants de la vitamina E i ajuda a la síntesi de proteïnes. Per la seva banda l’emulsió corporal hidratant Beauté, amb extracte de tòfona negra, aporta a la pell vitamines B2, que regenera els teixits i ajuda a millorar la salut de les cèl·lules. I, a més, aporta minerals com el potassi que ajuda a la síntesis de les proteïnes.

Mère és una combinació única i molt especial -disponible només el mes de maig- en homenatge a les mares de tot el món des de Prats de Lluçanès.

Feliç mes per a totes les mares!