Gastronomia, Noir et Blanc®

La màgia de la tòfona negra

Ara fa aproximadament un any, en plena campanya de recol·lecció de la tòfona negra, la família Douceur de Noir et Blanc® va créixer amb una nova proposta que combinava dolçor i màgia. Es tractava de la nova línia de torrons de xocolata amb tòfona negra (tuber melanosporum).

Un any després del naixement de la primera línia de torró de xocolata amb tòfona negra (tuber melanosporum), els torrons Noir et Blanc® continuen sent protagonistes quan s’apropen les festes de Nadal.

Els torrons de xocolata amb tòfona negra (tuber melanosporum) Noir et Blanc®, que estan elaborats de forma artesanal, estan disponibles en tres varietats: torró de xocolata blanca i tòfona negra (tuber melanosporum), torró de xocolata, avellanes i tòfona negra (tuber melanosporum) i torró de xocolata, taronja caramel·litzada i tòfona negra (tuber melanosporum).

El torró de xocolata blanca i tòfona negra (tuber melanosporum) és la combinació més Noir et Blanc®. El contrast entre la xocolata blanca i la tòfona negra (tuber melanosporum) es fa evident a la vista i es percep a través del gust i l’aroma. La xocolata blanca i la tòfona negra esclaten i aporten una delicada i màgica intensitat. És un torró delicadament màgic.

El torró de xocolata, avellanes i tòfona negra (tuber melanosporum) és una combinació exquisida de xocolata negra, xocolata amb llet, avellanes i tòfona negra (tuber melanosporum). La tòfona aporta notes de màgia i sofisticació a la tradicional fusió de xocolata i avellanes. És un torró tradicionalment màgic.

I, finalment, trobem el torró de xocolata, taronja caramel·litzada i tòfona negra (tuber melanosporum). Aquests tres ingredients donen forma a un torró delicatessen creat per degustar el Nadal. És un torró exquisidament màgic.

Bon torró!