Noir et Blanc®

Noir et Blanc®, al Fòrum Gastronòmic Barcelona 2019

Els dies 18, 19 i 20 de novembre ens trobareu al Fòrum Gastronòmic Barcelona 2019, que se celebrarà al Recinte Firal de Montjuic. Sempre havíem tingut moltes ganes de poder participar en aquest certamen, considerat una de les cites gastronòmiques més rellevants de l’any. I, aquelles coses que passen, fa uns mesos se’ns va presentar l’oportunitat de poder-ho fer.

Des del Consorci del Lluçanès, ens van oferir la possibilitat de ser al Fòrum Gastronòmic Barcelona 2019 a través de la Xarxa Productes de la Terra de la qual formem part des de que vam néixer.

Després de valorar-ho, vam creure que havia arribat el moment de provar-ho. Ens vam inscriure i vam tenir la sort de ser una de les empreses seleccionades per a poder-hi participar. D’aquí que Noir et Blanc® serà al proper Fòrum Gastronòmic Barcelona. En concret, serem al pavelló 8 estand número A258. Des d’allà, donarem a conèixer la nostra marca nascuda al Lluçanès i tota la nostra gamma de productes Noir et Blanc®.

Tal com es recull des de l’organització, el Fòrum Gastronòmic Barcelona 2019 reunirà prop de 300 empreses expositores i al voltant de 45 cuiners per mostrar les seves propostes més innovadores i posar en comú les tendències emergents de la cuina i la restauració a Europa. El saló, que porta per lema “(Re) pensar la gastronomia”, convidarà a reflexionar sobre el moment gastronòmic actual, a realçar el talent independentment del gènere i a impulsar negocis més sostenibles.

I nosaltres hi serem!