Noir et Blanc®

Nadal 2021, ja som aqui!

Som recol·lectors, productors i elaboradors. Els preus que apliquem als nostres productes són els justos tenint en compte que treballem amb productes de primera qualitat i que tant la tòfona fresca com tots els elaborats són amb autèntica tòfona negra, la tuber melanosporum i la majoria sense aromes afegits.

Això fa que nosaltres, al igual que d’altres artesans, no ens puguem sumar a campanyes amb grans descomptes, amb campanyes tant atractives pels consumidors finals com la que toca avui, el Black Friday.

Però que no ens puguem sumar al Black Friday no vol dir que no puguem organitzar promocions puntuals o sortejos per premiar a tots els que confieu amb nosaltres, per això hem pensat en organitzar un sorteig.

Un sorteig per donar tret de sortida a la campanya de Nadal i per celebrar, perquè no, que seguim aquí i que tu segueixes al nostre costat.

Per això, des d’avui divendres 26 de novembre i fins el dia 26 de novembre a les 21 :00 estarem de sorteig.

Utilitzarem la plataforma social d’Instagram, i a través del nostre perfil oficial @noiretblanctruffes podràs participar-hi!  

Hi haurà tres guanyadors i cada guanyador serà premiat amb un pack especial de Nadal, en concret el Pack Aujourd’hui i 20 grams de tòfona negra fresca de la varietat tuber melanosporum de recol·lecció pròpia.

Et deixem les bases del sorteig aquí, per si hi vols donar una ullada. Si hi participes, que tinguis molta sort!