Gastronomia, Noir et Blanc®

Nits d’estiu

Els pícnics a la platja o a la muntanya. Els sopars al porxo, terrat o al jardí. Les trobades improvisades que s’allarguen i acaben en un sopar. La revetlla de Sant Joan acompanyats dels petits de casa….

Les olors dels camps acabats de cosetxar, la olor de l’herba acabada de segar, la llum de la lluna…

Tot això i molt més és el que ens espera quan d’aquí a unes setmanes donem la benvinguda a l’estiu.

A Noir et Blanc® també ens agrada l’estiu, ens agraden les olors i els sopars a la fresca i ens agrada poder sopar al tros.

Per això, hem pensat fer-te una proposta gastronòmica trufada per aquestes nits d’estiu que ens esperen. Per a poder gaudir d’un berenar, sopar o entrant trufat fàcil i ràpid de fer.

Des d’avui i fins el 15 d’agost tens disponibles a la nostra botiga online tres nous packs per a portar a terme un sopar Noir et Blanc®! Un sopar trufat, boníssim i delicat per a fer encara més especials aquestes nits d’estiu.

Nuits d’été és el nom que tenen en comú els tres packs. Tots ells pensats per a que elaboris una o dues coques salades trufades.

En cada pack hi ha tots els ingredients que necessites per a elaborar les coques. L’únic que has de fer és obrir la caixa, partir per la meitat la coca, torrar-la, posar la resta d’ingredients a sobre i disfrutar del moment!

Si t’agrada la idea i vols conèixer el detall de tots els productes que hi ha en cada pack pots  visitar la nostra botiga online. Veuràs que els packs són variats i que fins i tot hem pensat amb els vegetarians!

T’animes a preparar aquestes coques amb tòfona i a gaudir d’aquest sopar trufat on i amb qui vulguis?