Noir et Blanc®

Primera xerrada virtual Noir et Blanc®

Amb l’objectiu d’apropar-nos cada vegada més a totes aquelles persones que volen saber més de la tòfona negra i de tot el que l’envolta, ahir deu de juny a les 20:00 a Noir et Blanc® vam realitzar la nostra primera xerrada virtual. Una xerrada virtual dedicada a la tòfona fresca d’estiu, la tuber aestivum.

La xerrada tenia un caràcter exclusiu i gratuït i estava pensada per realitzar-la en petit comitè. Els nostre objectiu era que els assistents poguessin interactuar amb nosaltres i entre ells.

L’experiència girava al voltant de la tòfona d’estiu, la tuber aestivum. En concret, vam explicar les seves característiques tant organolèptiques com visuals. Vam donar algunes recomanacions de com conservar la tòfona fresca. Vam facilitar informació per aprendre a diferenciar la tòfona d’estiu de les altres varietats de tòfona que existeixen en el mercat. Vam traslladar algunes recomanacions que pensem que són importants a tenir en compte en el moment de comprar tòfona fresca. També vam proposar diferents formes d’utilització i ja en la part final, vam obrir un torn de preguntes en què els participants van poder traslladar-nos els seus dubtes i inquietuds al voltant d’aquest preuat fruit que ens dona la terra.

Estem contents de com es va desenvolupar l’activitat i la nostra intenció és ampliar en breu la nostra oferta d’experiències per poder compartir la nostra passió per la tòfona, la nostra forma de vida.

¡De fet ja tenim pensada la propera activitat! Es tracta d’un taller de cuina amb tòfona d’estiu en format virtual. En què els assistents aprendran a elaborar dos plats i unes postres amb tòfona negra.

A finals de juny donarem més detalls de l’activitat en les nostres xarxes socials i a la nostra web.

Si tens ganes de participar en activitats com aquestes i de saber més coses sobre la tòfona d’hivern o sobre la tòfona d’estiu. Si t’agradaria conèixer-nos una mica més i saber com treballem et recomanem que et subscriguis a la nostra newsletter.

Els subscriptors formen part de la nostra comunitat tofonaire i són sempre els primers a rebre informació sobre experiències, promocions, descomptes, productes nous …

Volem ser els vostres tofonaires de referència, ens deixes?