Noir et Blanc®

Un any més serem al TrufforumVic!

Del 3 al 6 de febrer, Vic es convertirà en la capital internacional de la tòfona negra amb una nova edició del Trufforum! I com sempre, Noir et Blanc® no hi faltarem!

Preneu nota, que enguany, s’amplia i canvia de lloc! El Trufforum serà al Recinte Firal El Sucre de Vic, com sempre, amb entrada lliure. Aquest canvi permetrà gaudir d’un espai obert i diàfan, amb el tradicional mercat de tòfona fresca i productes trufats i també amb nombroses activitats al voltant de la tòfona. Hi ha activitats per a tots els gustos i totes les edats!

Ens trobareu tot el cap de setmana al mercat de productes trufats. Hi anirem ben carregats de productes Noir et Blanc® ! I també participem en diferents activitats! Us ho expliquem!

El dissabte 4, a les 17.30 h, a l’Aula de la Tòfona detallarem com trufar un formatge. Ho farem amb els companys de Lactium. I també tastarem formatge trufat!

El diumenge 5, a les 13 h, també a l’Aula de la Tòfona, farem un Beermut trufat del Lluçanès. Presentarem la nova cervesa trufada que hem elaborat amb els amics de Kibus i la maridarem amb altres productes del territori.

Per participar en les activitats caldrà que us inscriviu al punt d’informació del Trufforum.

També hi serem amb La Tofoneta! El dissabte i el diumenge ens trobareu amb la nostra Foodtuck gastronòmica que compartim Cafès Arabo, Noir et Blanc®  i Kibus. Hi podreu tastar la nova cervesa trufada i també cafès i xocolata amb tòfona!

I repasseu bé el programa d’activats perquè aquest any hi ha més activitats que mai i unes quantes de noves molt interessants! Per exemple, un esmorzar popular amb tòfona, més activitats infantils, tast a totes les activitats de l’Aula de la Tòfona i La Cuina de la Tòfona… No hi faltarà el tradicional i emocionant Campionat de Gossos Tofonaires!

Així que ja ho sabeu, del 3 al 6 de febrer, els amants de la tòfona, tenim una cita al Recinte Firal El Sucre de Vic!

Més info aquí https://trufforum.com/activitats-2022/vic/?lang=ca