Gastronomia, Noir et Blanc®

A la llotja del Camp Nou!

Aquest passat diumenge vam tenir el privilegi d’anar a la llotja del Camp Nou! I què us en podem dir? Doncs que va ser espectacular! És d’aquells espais que sempre fa il·lusió visitar! I en aquesta ocasió va ser un fantàstic aparador per a nosaltres! Vam poder explicar el nostre projecte de Noir et Blanc® i presentar molts dels nostres productes!

Ja fa temps que, en diferents partits, l’espai de càtering del Camp Nou acull productors i productes de casa nostra que en algun moment han rebut algun reconeixement. Doncs bé, aquest passat diumenge va ser el nostre torn com a productors convidats.

Va ser una experiència magnífica! Vam triar curosament quins productes portar i cap a Barcelona falta gent! Hi vam portar una bona representació dels nostres elaborats. Per exemple, la llonganissa de pagès única i exquisida elaborada de forma artesanal amb tòfona negra; la ceba caramel·litzada amb tòfona negra; o la salsa tartufata també amb tòfona, ideal per aportar intensitat i gust a les beixamels, les amanides, els formatges o les pizzes. I també hi vam portar els nostres grans dolços… No hi va faltar el flam d’ou o el cremós de mascarpone. Dues postres irresistiblement naturals i delicioses!

I el resultat de tot plegat va ser espectacular! Tothom en va sortir encantat, així que podem dir que les nostres propostes van agradar molt als convidats! Ah! I el resultat del partit, el Barça jugava contra el Getafe i van guanyar per 1 a 0! Així que res va poder anar millor!