Noir et Blanc®

CELEBREM 4 ANYS!

A Noir et Blanc® estem de celebració i estem molt contents!

Aquest 2022 ha fet 4 anys que vam donar forma a una il·lusió que teníem des de l’any 2007 quan vam fer realitat el nostre somni de tenir les nostres pròpies plantacions tofoneres i vam plantar les primeres alzines amb molt d’esforç i esperança.  

La il·lusió d’apropar la tòfona i tot el que l’envolta a tots aquells que tenen ganes de saber-ne més, de fer arribar les nostres tòfones directament als consumidors finals per a que puguin compartir-la en una taula, d’explicar la nostra història i la nostra vida com a família tofonaire ho vam decidir fer a través de Noir et Blanc®, la nostra marca.

En aquests 4 anys han passat moltes coses, algunes de més bones i d’altres de més dures però totes ens han servit per alguna cosa o altre. Les dolentes per aprendre i millorar i les bones per agafar aire i energia per seguir remant.

Una de les coses que més feliços ens fa es haver obert la primera botiga de tòfona de Catalunya a Vic, i es que aquest setembre la botiga ja fa un any.

Que seguim aquí, ha estat possible gràcies a les persones que com tu, heu confiat en nosaltres ja sigui amb la nostra tòfona negra fresca, en algun dels nostres elaborats amb tòfona o en alguna de les experiències tofonaires que organitzem.

I com que estem molt i molt contents i agraïts volem celebrar amb tu el nostre quart aniversari, per això des del 17 fins el 30 de setembre tots els nostres productes, excepte els bolets frescos, tindran un descompte del 10%.

A més, entre totes les compres realitzades tant a la botiga online com a la botiga de Vic sortejarem una experiència tofonaire a la nostra plantació, en concret la experiència gourmet chercher, trouver et goûte.

Esperem que celebreu aquest quart aniversari amb nosaltres gaudint de la tòfona a la vostra taula!

Gràcies per ser-hi!