Noir et Blanc®

Renovem el packaging

Ens agrada cuidar tots els detalls, personalitzar cada venda i també vetllar pel medi ambient. És part de l’essència de Noir et Blanc®.

No ens agrada veure xifres com aquestes: cada any es llencen 100 milions de tones de plàstic a la natura. O que, si el ritme de producció i consum no canvien, l’any 2050 hi haurà més plàstic que peixos als nostres mars. Reduir el consum del plàstic en el nostre dia a dia és possible, no és complicat, i ho podem aconseguir a partir de petites accions.

Des de la nostra petita parcel·la volem contribuir a canviar aquestes dades. I nosaltres ho podem fer revisant tot el nostre packaging, i així ho hem fet. Paper, cartó i teixits formaran part del nou embalatge i seran elements indispensables! Ens allunyem del plàstic i apostem per utilitzar bosses de cotó, paper de seda i capses de cartó. La bossa per fer l’enviament, també deixa de ser plàstic per ser de paper kraft.

Així doncs, ara, les vostres compres us arribaran amb nous materials molt més sostenibles. Apostem per materials reciclats i biodegradables i ens allunyem del plàstic o de materials d’un sol ús. Un nou packaging que conserva en les millors condicions els nostres productes i que vetlla pel nostre planeta!

I com que cada comanda rebuda és molt important, també hem personalitzat tots els elements del packaging, perquè ens agrada cuidar els detalls, perquè cada comanda és única i volem que així ho percebeu quan rebeu els productes a casa vostra!

Esperem que us agradi! I que entre tots, vetllem per cuidar una mica més aquest planeta que tantes coses bones ens ofereix! 🙂