Gastronomia, Noir et Blanc®

DISSABTES TRUFATS

Els dissabtes serà dia de tast…

Quina és la millor manera de conèixer un producte? Tastant-lo! Per això posem en marxa una nova proposta a Noir et Blanc®. Els dissabtes, a la botiga de la Plaça Major de Vic hi podreu tastar els nostres productes. Cada mes tindrem una nova proposta diferent de tast, així que no teniu excusa per no fer-nos una visita!

I comencem amb els dissabtes trufats! Del 17 de setembre al 17 d’octubre, cada dissabte podreu tastar la tartufata a la botiga. I a més, durant tot el mes hi farem un descompte especial.

Enguany, pel desembre farà dos anys que vam estrenar la salsa tartufata i la veritat és que ens ha donat moltes alegries! Ens encanta veure com a vosaltres també us agrada i en gaudiu! Si sou dels que encara no l’heu tastat ara teniu una bona oportunitat!

La salsa tartufata està elaborada amb un 7% de tòfona blanca (tuber aestivum) de recol·lecció pròpia i ens aporta intensitat i gust a les nostres receptes! En podem posar en beixamels, amanides, formatges, guisats, verdures o també en pizzes, entre moltes d’altres opcions. Amb la salsa tartufata tots aquests plats adquireixen una nova dimensió. En podeu posar una mica en tots aquells plats on també posaríeu tòfona fresca.

És ideal per fruir de la tòfona durant tot l’any!