Noir et Blanc®

El Lluçanès, destí Noir et Blanc®

Avui, últim dia del mes de juliol, donem la benvinguda al mes d’agost proposant-vos un destí Noir et Blanc®. Tot i que, aquest estiu, Palma de Mallorca, Menorca, Londres, París, Eivissa i Roma se situen entre les destinacions més buscades, segons publica el web Hosteltur, des de Noir et Blanc® us volem descobrir un indret que ens és molt proper i familiar: el Lluçanès.

I és que el Lluçanès ens ofereix la possibilitat de practicar esport, gaudir de la natura, fer turisme cultural i gastronòmic, així com de descobrir l’arquitectura de la zona. La capella de la Bonasort, a Prats de Lluçanès; el Conjunt arquitectònic de Lluçà o la Cripta pre-romànica, d’Oristà, són exemples de la riquesa arquitectònica de la zona igual que també ho és la gastronomia i les masies pensades per a la desconnexió i gaudir de l’entorn.

Entre la diversitat de masies que hi ha a la zona, ens hem fixat en La Codina Rural, una proposta única que combina natura i motor. La Codina Rural és una casa de turisme rural situada enmig dels boscos del Lluçanès que es va construir fa més de dos segles. La Casa -que es pot llogar de forma conjunta o independent a un circuit de ral·lis- s’ha remodelat seguint l’estil arquitectònic tradicional català. El disseny, la comoditat i la qualitat són presents a cada un dels detalls: des del mobiliari fins al cotó dels llençols, tot passant pel xampú, el gel de dutxa i l’emulsió corporal amb tòfona negra (tuber melanosporum) de la línia Beauté de Noir et Blanc® i que hi trobareu si decidiu escapar-vos-hi!

Que tingueu un bon estiu!