Bellesa

Quin és el teu viatge d’estiu?

A Noir et Blanc® donem la benvinguda al mes d’agost amb un sorteig d’una unitat de l’edició especial Bon Voyage! que hem creat per a celebrar el nostre primer estiu.

La participació al sorteig és oberta a totes aquelles persones que ens segueixin al nostre canal d’Instagram @noiretblanctruffes; facin un like a la publicació del sorteig Quin és el teu viatge d’estiu? publicada avui dia 1 d’agost al nostre canal d’Instagram @noiretblanctruffes; i mencionin a dues persones als comentaris; a més aquells que comparteixin la nostre publicació al seu perfil o a les seves histories del canal Instagram i ens etiquetin rebran tres participacions addicionals.

El premi consisteix en una unitat de l’edició especial Beauté Bon Voyage! Inclou xampú, gel de bany i emulsió corporal unisex amb extracte de tòfona negra (tuber melanosporum) de recol·lecció pròpia en format de 35 ml i un necesser transparent. Tot pensat per a que t’ho puguis emportar vagis on vagis.  Per a més informació i detalls podeu consultar les bases del concurs aquí

Benestar, encant i atractiu natural.

Hi participes?