Noir et Blanc®

Estrenem web. I Noir et Blanc® estem contents i ho celebrem

A Noir et Blanc® estem molt contents. Avui estrenem web. Després de molts mesos de feina i de treballar en equip, juntament amb el nostre dissenyador i la nostra assessora en comunicació, us presentem el web de Noir et Blanc®: noiretblanctruffes.com.

El web, disponible en llengua catalana i castellana, conté informació sobre l’origen de la marca, el territori on neix Noir et Blanc®, la tòfona i el seu poder, així com els diferents productes Noir et Blanc® -Saison, Éternité, Douceur, Sélection i Beauté- agrupats per gastronomia i bellesa.

També hi trobareu la botiga Noir et Blanc®, un espai pensat perquè pugueu conèixer i adquirir els nostres productes, sigueu d’on sigueu, així com el nostre bloc des d’on us mantindrem informats de la nostra activitat.

I, a més, tots aquells que vulgueu ser els primers en conèixer les nostres novetats us podeu subscriure a la nostra Newsletter Nouvelles Noir et Blanc® des d’aquí.

Per celebrar la inauguració del web de Noir et Blanc, les deu primeres compres rebran un obsequi Noir et Blanc® juntament amb la seva compra.

Esperem que us agradi!