Gastronomia, Noir et Blanc®

El vermell tomàquet ens apassiona

La terra ens dona una infinitat de productes i a Noir et Blanc® ens apassiona tot el que la Natura ens ofereix. Estem a punt de donar la benvinguda a l’estiu i els horts s’omplen de color. Les cebes, els enciams, les escaroles, els carbassons i les mongetes, entre d’altres donaran color i vida als horts després d’haver estat tot l’hivern en repòs.

A Noir et Blanc® hi ha un color que ens agrada de forma especial. És el vermell tomàquet. Aquest color ha estat font d’inspiració de la línia Doucer, la línia de melmelades amb tòfona de Noir et Blanc®. I és per aquest motiu que el mes de juny el dediquem a Douceur, la nostra línia més dolça i colorida.

El tomàquet forma part de la nostra cultura gastronòmica, tot i que a Europa no el vam conèixer fins que no vam tenir contacte amb Amèrica. Va ser una etapa llarga que avui ens pot costar imaginar perquè el tomàquet s’ha transformat en un ingredient imprescindible de la nostra dieta, la mediterrània.

Rodons, en forma de pera o de cor, de color més vermellós o groguenc, més carnosos o més buits. Avui tenim una gran varietat de tomàquets i cada un té unes qualitats i característiques.

A Noir et Blanc® seleccionem els millor tomàquets i de productors propers per elaborar la nostra melmelada. I tal com fem amb les nostres tòfones, els seleccionem i els rentem un a un per elaborar els nostres productes. En el cas de les melmelades busquem el seu punt exacte de cocció per tal de trobar un equilibri subtil i delicat de la suma dels ingredients que fan que la nostra melmelada amb tòfona sigui única i exclusiva.

Bona melmelada amb tòfona!