Bellesa

Els imprescindibles Beauté de Noir et Blanc® per aquest estiu.

Si esteu a punt de començar vacances i esteu preparant la maleta, no us oblideu d’incloure-hi Bon Voyage! A Noir et Blanc® hem volgut celebrar el nostre primer estiu amb una edició especial viatge de la línia Beauté que inclou tres imprescindibles per a la cura diària i un pràctic necesser de regal.

Bon Voyage! que ja teniu disponible a la botiga on-line de Noir et Blanc® per un preu d’11,40 euros inclou xampú, gel de bany i emulsió corporal unisex amb extracte de tòfona negra (tuber melanosporum) de recol·lecció pròpia.

El xampú unisex Beauté de Noir et Blanc® amb extracte de tòfona negra (tuber melanosporum) de recol·lecció pròpia aporta suavitat, brillantor i lluminositat. Neteja amb suavitat gràcies al seu PH neutre. I, a més, aporta al cuir cabellut vitamines B2 i B3 que donen brillantor i lluminositat. També té una gran concentració de minerals com el potassi, el fòsfor, el seleni, el ferro i el calci. És d’ús diari. Apte per a tot tipus de cabells.

Per la seva banda el gel de bany unisex Beauté de Noir et Blanc® amb extracte de tòfona negra (tuber melanosporum) de recol·lecció pròpia és ric en vitamines del grup B, com la riboflavina, que té la funció de netejar la pell de substàncies tòxiques. Entre les seves particularitats destaca que té una gran concentració de minerals com el potassi, el fòsfor, el seleni, el ferro i el calci. També és d’ús diari i és apte per a tot tipus de pells.

Finalment, però no menys important, Bon Voyage! també inclou l’emulsió corporal unisex Beauté de Noir et Blanc® amb extracte de tòfona negra (tuber melanosporum) de recol·lecció pròpia. Aquesta emulsió aporta a la pell vitamines B2, que regenera els teixits i ajuda a millorar la salut de les cèl·lules, i minerals com el potassi, que ajuda a la síntesis de les proteïnes. Igual que el xampú i el gel és d’ús diari i és apte per a tot tipus de pells.

Els tres productes de Bon Voyage! estan lliure de silicones i parabens i es presenten en dosis de 35 ml cadascun d’ells.

 Que tingueu un Bon Voyage!