Gastronomia, Noir et Blanc®

JULIOLFRESC a Noir et Blanc®

Faci calor o faci molta calor, el juliol és fresc és Noir et Blanc®. L’estiu es caracteritza per ser una època de l’any en què la fruita, els plats frescos i les begudes són el que ens ve més de gust. Per això, aquest mes de juliol a Noir et Blanc® volem compartir amb vosaltres una de les propostes gastronòmiques més refrescants: les dues Geleé de mojito Sélection de Noir et Blanc®.

Aquest mes de juliol, us regalem el codi JULIOLFRESC, que equival a un 20% de descompte en la compra d’alguna de les dues varietats de gelatina –Geleé de mojito o Geleé de mojito de maduixa– que elabora Noir et Blanc®, a través de la nostra botiga on-line

La Geleé de mojito de Noir et Blanc® és una gelatina 100% natural i refrescant que es pot menjar a cullerades, barrejada amb iogurt, amb maduixes, cireres, meló, formatge… es pot gaudir de múltiples maneres i combinacions.

I aquest 2019, hem creat una nova varietat. Es tracta de la Geleé de mojito de maduixa, elaborada amb el suc natural de les maduixes que utilitzem quan fem la melmelada de maduixa i xocolata. A Noir et Blanc® pensem que no podíem haver aprofitat millor aquest suc! El resultat és una gelatina molt gustosa i refrescant.

Geleé de mojito i Geleé de mojito de maduixa són dues gelatines adultes per refrescar els vespres d’estiu. JULIOLFRESC a Noir et Blanc®!