Noir et Blanc®

Noir et Blanc® presenta Rire, rialles solidàries

Els que coneixen bé la Clara Busoms saben que és una persona que sempre acostuma a pensar en els altres i que moltes vegades posa per davant el bé comú al propi. Aquesta manera de fer és present a Noir et Blanc® i es fa evident amb Enrialla’t, el projecte solidari de Noir et Blanc®.

En el marc del Projecte Enrialla’t, Noir et Blanc® presenta Rire, trenta caramels, elaborats de forma artesanal amb mel i tòfona negra (tuber melanosporum). Cada caramel Rire de Noir et Blanc® fusiona la intensitat de la tòfona negra (tuber melanosporum) de recol·lecció pròpia amb la dolçor natural de la mel. Els caramels Rire neixen amb el propòsit de recollir fons recollir fons per al Sant Joan de Déu (SJD) Pediatric Cancer Center Barcelona.

Els beneficis obtinguts, a través de la venda de cada pot Rire (2€/pot), es destinaran de forma íntegra al Sant Joan de Déu (SJD) Pediatric Cancer Center Barcelona, que l’Hospital Sant Joan de Déu ja ha començat ha crear i que es preveu que sigui el centre oncològic infantil més gran d’Europa, amb una capacitat per atendre a 400 nous pacients cada any. Tal com s’indica des del mateix Hospital, el centre permetrà incrementar la capacitat de curació del càncer infantil i amb menys seqüeles, aconseguir nous tractaments per als que actualment són incurables, oferir una atenció integral i personalitzada i fer un centre obert els infants d’altres països que no poden tractar-se per motius econòmics.

Rire són trenta caramels de mel i tòfona negra (tuber melanosporum), però també és benestar, bosc, natura i solidaritat. T’enrialles amb nosaltres?