Gastronomia, Noir et Blanc®

Noir et Blanc® viu la primera Foodie Revolution

La Foodie Revolution ha començat i nosaltres hi hem estat. La bonica ciutat de Santander va acollir els dies 4, 5 i 6 d’octubre el primer esdeveniment Foodie d’àmbit Estatal, dirigit i liderat pel prestigiós cuiner Jesús Sánchez.

Per a les persones que no el coneguin, Jesús Sánchez és el xef de Cenador de Amós, un restaurant que treballa molt bé el producte i que ha estat distingit amb dues estrelles Michelin i amb tres sols Repsol.

A Noir et Blanc® estem molt contents d’haver estat a la Foodie Revolution i estem molt orgullosos que el nostre ambaixador Joaquin Boyero (@debocaaccion a Instagram) hi tingués un paper destacat. Joaquin Boyero forma part de l’organització del certamen i ha tingut una participació activa en l’esdeveniment. Una molt bona feina que des d’aquí voldríem reconèixer.

Un certamen que, en el nostre cas, ens va permetre fer divulgació de la tòfona. Des de l’estand de Noir et Blanc® vam poder explicar les varietats de tòfona que hi ha al mercat i també vam poder donar a conèixer la diferència que hi ha entre els productes naturals i els productes que contenen aromes artificials. A més, els visitants que van apropar-se al nostre estand van poder degustar els productes Noir et Blanc® elaborats amb tòfona negra (tuber melanosporum) 100% naturals i sense aromes artificials.

Agraïts a l’organització per comptar amb nosaltres i a tots als assistents que van mostrar interès en conèixer què fem i com ho fem, ens acomiadem molt satisfets de la primera experiència Foodie Revolution!