Gastronomia, Noir et Blanc®

Pera o poma?

A Noir et Blanc® ens atrau el gust delicat  de la pera, però també ens captiva el gust característic de la poma. I és a que a Noir et Blanc® som de poma, però també de pera. Aquest mes de juny sortegem una melmelada extra amb tòfona negra (tuber melanosporum) Noir et Blanc® de poma o pera Doucer.

La participació al sorteig és oberta a totes aquelles persones que ens segueixin al nostre canal d’Instagram @noiretblanctruffes; facin un like a la publicació del sorteig d’una melmelada extra de tòfona negra Noir et Blanc® de poma o de pera publicada avui 7 de juny de 2018 o el proper dia 21 de juny de 2018 al nostre canal d’Instagram (@noiretblanctruffes); i mencionin a dues persones als comentaris.

El premi consisteix en una melmelada extra de pera o poma amb tòfona negra (tuber melanosporum). La que surti més votada al nostre canal d’Instagram @noiretblanctruffes! Ho decidireu vosaltres! Per a més informació i detalls podeu consultar les bases del concurs aquí

Doucer és la cara més dolça Noir et Blanc®. I entre les seves propostes hi ha melmelada extra de pera, melmelada extra de poma, melmelada extra de tomàquet i la melmelada extra de pebrot vermell. Totes elles elaborades amb tòfona negra (tuber melanosporum) o amb tòfona blanca o d’estiu (tuber aestivum). Sense aromes artificials.  Vuit combinacions exquisides que ens conviden a experimentar amb nous gustos i noves textures.

Us hi atreviu?