Gastronomia, Noir et Blanc®

JUNYDOLÇ a Noir et Blanc®

La felicitat podem trobar-la en petits moments i en petites coses. I la gastronomia pot ser un d’aquests plaers. La gastronomia ens estimula més d’un sentit i ens regala instants de plaer. Un plaer que s’intensifica quan ens trobem acompanyats d’aquells a qui estimem.

I és per aquest motiu que aquest mes de juny volem compartir amb vosaltres el plaer de degustar la melmelada de maduixa i xocolata Sélection de Noir et Blanc®. Aquest mes de juny, us regalem el codi JUNYDOLÇ, que equival a un 20% de descompte en la compra de la melmelada de maduixa i xocolata Sélection de Noir et Blanc® a través de la nostra botiga on-line durant tot el mes de juny.

La melmelada de maduixa i xocolata Sélection de Noir et Blanc® és una melmelada delicatessen, equilibrada i elaborada amb un 60% de maduixes, que resulta ideal per a untar en brioixos, magdalenes, galetes, amb pa, així com barrejar amb iogurt natural.

Sélection és la línia de productes gourmet sense tòfona elaborats per Noir et Blanc® o seleccionats per Noir et Blanc® pel seu gust exquisit.