Noir et Blanc®

S’acosta el 15 de novembre

Ja ha començat el compte enrere i cada dia que passa estem una mica més nerviosos. I és que el 15 de novembre comença el període de recol·lecció de la tòfona negra (tuber melanosporum) silvestre a Catalunya. El període de recol·lecció de tòfona només afecta a la tòfona silvestre, ja que les plantacions de tòfona no tenen un període de recol·lecció regulat. Són els gossos els que marquen l’inici i el final de la temporada.

Noir et Blanc® es caracteritza per combinar recol·lecció pròpia i la silvestre. Ens sentim molt orgullosos i privilegiats de poder combinar el millor d’ambdues formes de recol·lecció. I és per aquest motiu que el 15 de novembre segueix sent un punt de partida Noir et Blanc®. Aquesta data marca l’inici d’un nou període en què els nostres gossos i el nostre tofonaire poden començar a fer allò que més els agrada: anar al bosc, caminar i caminar per a recol·lectar aquest fong que des de fa mesos no es deixa veure.

Estem a les portes de la nova temporada de tòfona d’hivern (tuber melanosporum). Venim d’una primavera, un estiu i una tardor amb temperatures molt elevades i amb molt poca precipitació i una meteorologia que no beneficia al naixement i creixement de la tòfona negra (tuber melanosporum). Molt aviat descobrirem com serà aquesta nova campanya que s’allargarà fins al 15 de març.

Ens hi acompanyes?