Gastronomia, Noir et Blanc®

La tòfona de novembre

El mes de novembre és dels mesos menys previsibles i més canviants per la tòfona negra (tuber melanosporum), com et vam explicar en un dels anteriors post depenent del temps que hàgim tingut els mesos anteriors ens trobarem amb una tòfona més o menys madura.

A Noir et Blanc® en diem una tòfona més o menys avançada.

Aquest novembre, ens trobem amb una tòfona negra (tuber melanosporum) força avançada! Doncs ja comença a fer olor, a tenir gust i a tenir un bon color!  

Tot i així, cal dir, que una bona part de la recol·lecció de la tòfona negra (tuber melanosporum) de novembre és tocada per algun animal, podrida per les temperatures i les pluges o totalment verda.

Això fa que tinguem una disponibilitat més limitada, doncs les tòfones que podeu comprar a Noir et Blanc® seran les més madures que collim.

En general el color extern de la tòfona negra de novembre (tuber melanosporum) tira al vermellós i per dins sol tenir un color beige que mica en mica es va tornant grisenc.

La tòfona negra (tuber melanosporum) de novembre és perfecte per posar en conyac o brandy ja que el seu preu és més baix i és ideal per a conservar-la.

Recorda que pots comprar tòfona negra a la nostra botiga online.

Nosaltres seguirem buscant tòfona negra i actualitzant la informació per enviar-te-la on siguis!